5.3.08

De nacht van het examen

Gisteren ben ik samen met vriendin C. naar 'De nacht van het examen' geweest. Al drie jaar proberen we een kaartje te bemachtigen. Maar steeds werden we getroost door een gratis maand-abonnement van de Standaard. Maar nu was het eindelijk zover. We kregen een mail van een vriendin I. die ons vertelde dat het weer tijd was om ons in te schrijven. Natuurlijk hebben we dat direct gedaan en gisterenavond waren wij 2 aanwezig.

Er waren wel 1000 mensen. Vier zalen hadden ze moeten reserveren. Wat een drukte, allemaal om een examen in te vullen. Een veel te moeilijk examen, waar wij 2 toch niets van konden.
Diegene die het wel konden, werden nadien dan ook beloond met (stomme) prijzen, zoals 20m² parket en een citybike (die je natuurlijk in Gent direct kwijt zult zijn).

Na het examen werden we getrakteerd op een avant-première. Het is wel echt een avant-avant première, want de film 'In Bruges' komt pas in juni in de zalen.
Het was eigenlijk een slechte film zonder inhoud.

We zijn weer een ervaring rijker. Dit jaar studeert C. af dus volgend jaar geen 'nacht van het examen' meer.

5 opmerkingen:

Didier zei

Wat hebben we hieruit geleerd? Geen extra moeite doen. Zekers niet als het gaat om examen. :D Waarom de namen afkorten? Ik neem aan dat C. Charlien zal zijn. :p

En pikken ze je citybike, dan pik je toch gewoon een andere :p (tip van de politie)

Charlien zei

en je bent vergeten te vertellen over die supercoole goodie bag :p

Anoniem zei

jammer van die getroosd. :/

Didier zei

Ja doedt je dad nu. Hed is toch nied mogelijk om zo-ieds te schrijven. Laad hed nooid meer gebeuren hé. :D

Het is me wat die nederlandse taal. Gemaakt door taalsadisten zeg ik u. Tijd voor een revolutie en die begint hier... 'getroosd'

Maud zei

waar getroosd :d
je laat dan je lief het herlezen pff